Nak laut, nak pantai, nak ombak, nak angin, nak langit, nak awan, nak tenang. 💦

Nak laut, nak pantai, nak ombak, nak angin, nak langit, nak awan, nak tenang. 💦

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua 😊

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua 😊

Cerita semalam:

Hat ni pon lama tak jumpa, bila lama tak jumpa macam-macam nak cerita sampai tataw nak cerita hat mana satu. Mmuuah! 
💋💋💋

Cerita semalam:

Hat ni pon lama tak jumpa, bila lama tak jumpa macam-macam nak cerita sampai tataw nak cerita hat mana satu. Mmuuah!
💋💋💋

Having dinner with them. ☺️ (at Canai Cafe SS15)

Having dinner with them. ☺️ (at Canai Cafe SS15)

Tak dapat nak follow hat jauh-jauh. Lepak laa area dekat-dekat. Sekali jumpa menggunung cerita chek lepaih kat dia. Haha.  (at Secret Recipe Metro Point)

Tak dapat nak follow hat jauh-jauh. Lepak laa area dekat-dekat. Sekali jumpa menggunung cerita chek lepaih kat dia. Haha. (at Secret Recipe Metro Point)

Duit zaman jepun semua ada. 👍 Ternganga sat tengok gambaq lama 😨 (at Pekan Sik,Kedah)

Duit zaman jepun semua ada. 👍 Ternganga sat tengok gambaq lama 😨 (at Pekan Sik,Kedah)

Nice restaurant. May i come here again? 😋😋😋 (at Blackwood Restaurant & Cafe, Sg Petani)

Nice restaurant. May i come here again? 😋😋😋 (at Blackwood Restaurant & Cafe, Sg Petani)

Setahun berlalu, 
rindu tidak pernah pudar. 
Rindu semakin kuat.

Al-fatihah.
Love you so much, nenek. ❤️

Setahun berlalu,
rindu tidak pernah pudar.
Rindu semakin kuat.

Al-fatihah.
Love you so much, nenek. ❤️

Happy birthday nowajaniah! Love you to the bits! Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yg solehah, dipercepatkan jodoh, dikurniakan jodoh yang baik-baik, dipermudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat, dan semoga Allah memberkati awak. 😘😘😘 terima kasih atas segala-galanya. Alhamdulillah, saya bersyukur kerana diberi kesempatan mengenali seorang hamba Allah yang berhati mulia. Alhamdulillah. 💋💋💋 (at SenahLimah )

Happy birthday nowajaniah! Love you to the bits! Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yg solehah, dipercepatkan jodoh, dikurniakan jodoh yang baik-baik, dipermudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat, dan semoga Allah memberkati awak. 😘😘😘 terima kasih atas segala-galanya. Alhamdulillah, saya bersyukur kerana diberi kesempatan mengenali seorang hamba Allah yang berhati mulia. Alhamdulillah. 💋💋💋 (at SenahLimah )

My saturdate. ❤️ 
Time ni lah, Allah temukan kami dengan seorang hamba Allah yang tengah dating. Haha. Nak je tegur, tapi dah cepat nau lari. 😏
Nora, thank you for coming! Love you so much! Jumpa next month, nak wish awal lagi. Kekeke 😘💋❤️

My saturdate. ❤️
Time ni lah, Allah temukan kami dengan seorang hamba Allah yang tengah dating. Haha. Nak je tegur, tapi dah cepat nau lari. 😏
Nora, thank you for coming! Love you so much! Jumpa next month, nak wish awal lagi. Kekeke 😘💋❤️

50 tips might be more than enough. 🙍 (at Times @ Citta)

50 tips might be more than enough. 🙍 (at Times @ Citta)

They’ve been together over than 25 years, may Allah bless them. Love you both! ❤️ (at Jalan Tuanku Abdul Rahman)

They’ve been together over than 25 years, may Allah bless them. Love you both! ❤️ (at Jalan Tuanku Abdul Rahman)

Mengundang betul. Kenapa wujud ice cream macam niiii? Kenapaaaaaaaaaa? T_T

Mengundang betul. Kenapa wujud ice cream macam niiii? Kenapaaaaaaaaaa? T_T

Aku rindu rumah Allah ni. 
Rindu. 
:’(

Semoga Allah memberkati kita semua. 
Amin.  (at Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin)

Aku rindu rumah Allah ni.
Rindu.
:’(

Semoga Allah memberkati kita semua.
Amin. (at Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin)

Baru terhegeh-hegeh nak amik. 
Btw, good morning earthlings ❤️ (at Putrajaya Sentral)

Baru terhegeh-hegeh nak amik.
Btw, good morning earthlings ❤️ (at Putrajaya Sentral)