50 tips might be more than enough. 🙍 (at Times @ Citta)

50 tips might be more than enough. 🙍 (at Times @ Citta)

They’ve been together over than 25 years, may Allah bless them. Love you both! ❤️ (at Jalan Tuanku Abdul Rahman)

They’ve been together over than 25 years, may Allah bless them. Love you both! ❤️ (at Jalan Tuanku Abdul Rahman)

Mengundang betul. Kenapa wujud ice cream macam niiii? Kenapaaaaaaaaaa? T_T

Mengundang betul. Kenapa wujud ice cream macam niiii? Kenapaaaaaaaaaa? T_T

Aku rindu rumah Allah ni. 
Rindu. 
:’(

Semoga Allah memberkati kita semua. 
Amin.  (at Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin)

Aku rindu rumah Allah ni.
Rindu.
:’(

Semoga Allah memberkati kita semua.
Amin. (at Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin)

Baru terhegeh-hegeh nak amik. 
Btw, good morning earthlings ❤️ (at Putrajaya Sentral)

Baru terhegeh-hegeh nak amik.
Btw, good morning earthlings ❤️ (at Putrajaya Sentral)

Happy birthday officemate, thank you selalu teman aku makan sana sini time rehat. Semoga panjang umur, murah rezeki dan dipercepatkan jodoh. Kekeke. Selamat melangkah umur yang ke-30, sama dgn @nazr1ahmad  kan? Eh! 😝 (at PJU 1A, Ara Damansara)

Happy birthday officemate, thank you selalu teman aku makan sana sini time rehat. Semoga panjang umur, murah rezeki dan dipercepatkan jodoh. Kekeke. Selamat melangkah umur yang ke-30, sama dgn @nazr1ahmad kan? Eh! 😝 (at PJU 1A, Ara Damansara)

Sawadhikap 🙏 Habis parohhhhh, parohhhh. Dah, dah. Balik, jom. 🏃💨 (at ไร่ตก ด่านนอก)

Sawadhikap 🙏 Habis parohhhhh, parohhhh. Dah, dah. Balik, jom. 🏃💨 (at ไร่ตก ด่านนอก)

Bukan senang nak puaskan hati semua orang kan?
Perlu ke nak puaskan hati semua orang?

Apa yang pasti, kita ikhlas, kita bahagia dan tidak melanggar sebarang hukum syarak. 

Ingatlah, manusia tidak akan pernah merasa puas. Manusia tidak akan berhenti mencari keburukan orang lain atau manusia terlampau takut dengan tanggapan orang lain; kenapa? 

Malu dengan manusia?
Hurm. 
Cukuplah. Manusia TAK AKAN pernah rasa puas. 
Janji hubungan kita dengan Allah. 
FULLSTOP. 
 (at Dunia)

Bukan senang nak puaskan hati semua orang kan?
Perlu ke nak puaskan hati semua orang?

Apa yang pasti, kita ikhlas, kita bahagia dan tidak melanggar sebarang hukum syarak.

Ingatlah, manusia tidak akan pernah merasa puas. Manusia tidak akan berhenti mencari keburukan orang lain atau manusia terlampau takut dengan tanggapan orang lain; kenapa?

Malu dengan manusia?
Hurm.
Cukuplah. Manusia TAK AKAN pernah rasa puas.
Janji hubungan kita dengan Allah.
FULLSTOP.
(at Dunia)

A great relationship is when you instantly miss each other right after being together ❤️ (at Chatime Wangsa Maju)

A great relationship is when you instantly miss each other right after being together ❤️ (at Chatime Wangsa Maju)

Healthy activities with my colleagues! 👯 Can I redo this again? ☺️ (at Skytrex Adventure Bukit Cerakah)

Healthy activities with my colleagues! 👯 Can I redo this again? ☺️ (at Skytrex Adventure Bukit Cerakah)

Jangan tegur part kasut, ini je yang ada dalam kereta. Habis cute kan? Hello kitty gituwww. 😁 (at Skytrex Adventure)

Jangan tegur part kasut, ini je yang ada dalam kereta. Habis cute kan? Hello kitty gituwww. 😁 (at Skytrex Adventure)

Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil. 

Amin. 
Rindu. ❤️

Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil.

Amin.
Rindu. ❤️

Welcome home @norhanimmazuin  💋💋💋 peluk mehhh, peluk!

Welcome home @norhanimmazuin 💋💋💋 peluk mehhh, peluk!

Thank you Allah ☺️

Thank you Allah ☺️

Muka tunggu makanan, pipi taknak kalahhhhhzzzz. 😕  (at Tesco Ara Damansara)

Muka tunggu makanan, pipi taknak kalahhhhhzzzz. 😕 (at Tesco Ara Damansara)